Kiinteistövaihdannan palvelu

Ohjeet

Siirry ohjeiden sisällysluetteloon

Laskutussopimus

Organisaatioiden laskutussopimus

Laskutussopimuksen tarkoitus on helpottaa organisaatioiden työskentelyä Kiinteistövaihdannan palvelussa. Laskutussopimus mahdollistaa Kiinteistövaihdannan palvelussa perittävien maksujen keräämisen laskulle, joka veloitetaan asiakkaalta kertaluonteisesti 30 pv kuluttua laskun ensimmäisestä tapahtumasta.

Organisaation edustaja voi maksuvaiheessa päättää maksetaanko asiointimaksu tai hakemusmaksu verkkomaksuna vai laskulla jälkikäteen. Laskulle ottamisen yhteydessä on mahdollista antaa vapaaehtoinen laskutuskoontiavain. Samalla laskutuskoontiavaimella yksilöidyt laskutapahtumat kootaan samalle laskulle. Laskutuskoontiavain on omavalintainen merkkijono, joka voi sisältää kirjaimia ja numeroita.

Laskutussopimus on tarkoitettu organisaatioille kuten kunnille, kiinteistönvälittäjille tai muille säännöllisesti Kiinteistövaihdannan palvelussa toimiville organisaatiolle.

Miten laskutussopimuksen voi solmia?

Organisaation tulee täyttää Laskutussopimuslomake sopimuksen laatimisen käynnistämiseksi. Kummankin osapuolen allekirjoitettua sopimuksen, MML ilmoittaa asiakkaalle, kun laskutussopimus on aktivoitu.